Integritetspolicy

Integritetspolicy

Personuppgifter
Lekvira värnar om att skydda dina personuppgifter samt om kunders personliga integritet. Lekvira ansvarar för att kunders uppgifter behandlas och lagras i enighet med gällande lagstiftning.
Personuppgiftsansvarig
Lekvira, Prästväge, 28950 Hanaskog. Vid frågor kontakta gärna info@lekvira.se
Vilka och hur behandlas personuppgifter.
Lekvira samlar in personuppgifter till vårt affärssystem för att du som kund ska kunna göra affärer och fullfölja avtal. Exempelvis för att kunna skicka de varor du handlar till den adress du bor på.

Uppgifter som lagras är följande:

* Namn
* Epost
* Adress
* Telefonnummer
* Postnummer
* Orderhistorik

Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Marknadsföring i form av nyhetsbrev skickas enbart vid samtycke. Vill ni inte fortsätt prenumerera på nyhetsbrev kontakta kundtjanst@lekvira.se
Hur samlas personuppgifter in?
Uppgifter samlas och registreras när ni kontaktar oss för att handla via telefon, epost eller via web shop.
Vid samtycke att vara kund hos Lekvira sparas dina uppgifter så länge det är nödvändigt för att upprätthålla krav gällande lag (bokföring, skatte och garantiåtagande).
Tillgång till dina uppgifter
Som kund kan du när som helst begära ut, ändra eller radera dina uppgifter. Detta gäller med förbehåll att det inte finns skyldigheter enligt lag att lagra dem.
Hur skyddas uppgifterna?
Personuppgifter hos Lekvira behandlas inom vårt IT system och skyddas av vanliga tekniska skyddsmetoder(brandvägg, virusprogram och identifikationskrav)
Vi använder oss av cookies för att ge dig bäst möjliga kundupplevelse. Läs vår integritetspolicy här.