Kundtjänst

Bombadill Design

Bombadill DesignBombadill designs produkter står för säkerhet, kvalité och smakfull design.
Bombadill tolkar lagar och regler som berör leksaker väldigt strikt. T.ex enligt SS-EN71-6 är alla mjukdjur och liknande tillåtna för barn upp till 3 år.
Dvs. denna märkning är ej tillåten.

Bombadills produkter är CE-testade och textilierna är producerade enligt Öko-tex riktlinjer.
När vi pratar rättvisemärkning så är det en djungel, det finns hur många olika typer av certifieringar som helst och vilka skall man egentligen följa? Kontroller och certifieringar kring dessa certifikat är omfattande – och det ska de vara.
Men, det är kostsamt och svårt för en liten aktör på marknaden att göra någon skillnad.
När det gäller fabriker/tillverkare som Bombadill samarbetar med är det viktigt för Bombadill som producenter att det är humana, säkra arbetsmiljöförhållanden och goda arbetsvillkor.
Bombadills tillverkare är väletablerade och professionella och samtliga arbetar enligt ICTI:s riktlinjer (International Council of Toy Industries). Det inkluderar allt från väl fungerande maskiner, att det finns lunchrum och toaletter, nödutgångar som inte är blockerade och att det inte förekommer något barnarbete.
Bombadills mål är ändå att regelbundet besöka samtliga våra tillverkare för att med egna ögon försäkra oss om att detta följs.

Våra produkter från Bombadill Design

Inga produkter hittades med detta varumärke.
Vi använder oss av cookies för att ge dig bäst möjliga kundupplevelse. Läs vår integritetspolicy här.